Persondatapolitik

 

Persondatapolitik

Denne politik gælder for behandling af personoplysninger indsamlet as Bilabonnement A/S via denne hjemmeside, evt. app, sociale medier, elektronisk mail, sms, telefon, vores koncernforbundne virksomheder, forhandlere og andre samarbejdspartnere, se listen her.

Vi beskytter dine personoplysninger. Denne politik regulerer, hvordan vi indsamler, bruger og beskytter oplysninger om dig, og hvordan du udøver dine rettigheder. Kontakt os venligst, hvis du har spørgsmål eller kommentarer vedrørende denne persondatapolitik, som beskrevet under punkt 10.

Vi opfordrer dig til at gennemgå denne persondatapolitik for at holde dig orienteret om, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger.

 

1. Hvilke oplysninger indsamler vi om dig?

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til at identificere dig.

De personlige oplysninger vi indsamler om dig kan f.eks. være:

Personlige kontaktoplysninger, f.eks. dit navn, adresse, e-mail og telefonnummer, demografiske data og, når det er klart begrundet i formålet med behandlingen eller vigtigheden af
en sikker identifikation, f.eks. dit cpr.nr. Evt. oplysninger om personnummer, kørekortnummer, kopi af kørekort og bankkontooplysninger samt fotos af dig behandles og opbevares i henhold til gældende lovgivning.

Tekniske detaljer om din enhed eller internetforbindelse, f.eks. IP-adresse, cookies og din placering og brugernavn.

Oplysninger om din brugeradfærd, f.eks. dine søgemønstre på hjemmesiden og hvordan du bruger vores tjenester. Vores hjemmesider og vores e-mail-kommunikation kan indeholde et elektronisk billede (såkaldt websignal eller pixel tag).

Brugergenereret information, f.eks. indhold du registrerer eller offentliggør i forbindelse med konkurrencer og nyhedsbreve.


Oplysninger om den bil du lejer, køber eller lign. f.eks. mærke, model og registreringsnummer.

 

2. Formål og retligt grundlag

For at vores behandling af dine personoplysninger er lovlig, skal der være et konkret formål og et retligt grundlag for dette, dvs. at det er nødvendigt for at kunne opfylde en aftale med dig, nødvendigt i henhold til lovgivning, en interesseafvejning eller fordi du har givet dit udtrykkelige samtykke hertil:


A. Indgåelse af aftale eller juridisk forpligtelse:

Et af vores primære formål med at indsamle personoplysninger er at opfylde de forpligtelser vi har i forbindelse med indgåelse af køb eller leasing af vores produkter og tjenester, enten direkte hos os eller via vores samarbejdspartnere. Herigennem har vi ret til at kontakte dig, så vi sikre at aftalen overholdes og giver dig mest mulig værdig, som f.eks. sende dig påmindelser om service og dækskifte. Vi behandler også dine oplysninger til at håndtere evt. henvendelser fra dig via f.eks. hjemmesiden, e-mail, sociale medier eller telefonisk.

B. Legitime formål (interesseafvejning):

Et andet hovedformål er at tilbyde dig god service gennem brugerdefinerede tjenester og at levere bedre tjenester med mere relevant indhold. Desuden analyserer vi data om vores kunders demografiske og geografiske forhold, interesser og adfærd baseret på de oplysninger, vi modtager fra vores hjemmeside eller andre tjenester, f.eks. profilering, kunde- og markedsanalyser og behandling til statistiske formål udføres på et kombineret niveau og er ikke beregnet til at identificere individuelle kunder.

C. Samtykke fra dig

Hvis du har givet os dit samtykke, kan vi bruge oplysningerne om dig til direkte markedsføring, f.eks. informere dig om produktlanceringer, kampagner, specialtilbud og andre oplysninger om vores aktiviteter, produkter eller tjenester, som vi selv tilbyder eller tilbydes gennem vores forhandlere eller koncernforbundne selskaber, og som vi mener kan være interessante for dig. Du kan til enhver tid trække dit samtykke til markedsføring tilbage ved at kontakte os på den måde, der er beskrevet under punkt 10 nedenfor eller direkte i vores elektroniske nyhedsbreve.

 

3. Oplysninger om cookies

Vi bruger cookies, elektroniske billeder og lignende sporingsteknikker på vores hjemmeside og i vores e-mail kommunikation. Læs mere om vores 
cookie politik her.

 

4. Hvem deler vi dine oplysninger med?

Vi behandler dine oplysninger med den største omhu og dine oplysninger anvendes kun af os, af vores koncernforbundne selskaber og udvalgte samarbejdspartnere,
se listen her.


Som udgangspunkt overfører vi ikke data uden for EU. Hvis det i enkle tilfælde forekommer, indgår vi aftaler og træffer nødvendige foranstaltninger for at beskytte dine personoplysninger i overensstemmelse med gældende lovkrav.

 

5. Hvor lang tid opbevarer vi dine personlige oplysninger?

Vi gemmer kun dine personlige oplysninger så længe det er nødvendigt med henblik på denne persondatapolitik eller som krævet i henhold til lov eller aftale. Dine personoplysninger slettes eller anonymiseres, når de ikke længere er relevante for de formål, de er blevet indsamlet til eller ikke længere kræves ved lov eller aftale.

 

6. Hvad gør vi for at beskytte dine data?

For at forhindre uautoriseret adgang, brug, ændring, ødelæggelse eller videregivelse har vi indført passende organisatoriske og tekniske foranstaltninger for at beskytte og sikre de oplysninger om dig, som vi behandler. Foranstaltningerne træffes for at forhindre uautoriseret eller ulovlig behandling af dine data og utilsigtet tab eller ødelæggelse af eller beskadigelse af disse data.

 

7. Links til andre websteder

Bemærk venligst, at der kan være links til andre hjemmesider på dette websted. Hvis du følger et sådant link, kan det medføre, at du besøger andre websteder, der indeholder andre persondatapolitikker end dem, der er angivet i denne.

 

8. Ændring af Persondatapolitikken

Denne persondatapolitik kan opdateres af os. Hvis der er væsentlige ændringer i denne politik, meddeler vi dig dette ved at sende en klar besked på hjemmesiden eller på anden måde.

 

9. Dine rettigheder

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder skal du kontakte os. F.eks. har du følgende rettigheder:

Ret til indsigt. Du har ret til at se de personoplysninger, vi behandler om dig, og få en række oplysninger om behandlingen. I nogle situationer vil vi have brug for at du hjælper os med at finde frem til, hvilke oplysninger vi har om dig.

Ret til berigtigelse (rettelse). Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet. Du har også ret til at få dine oplysninger suppleret med yderligere oplysninger, hvis dette vil gøre dine personoplysninger mere fuldstændige og/eller ajourførte.

Ret til sletning. I visse tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

 

10. Kontaktoplysninger og klager

Det er nedenfor angivne virksomhed (den dataansvarlige) der indsamler, behandler og passer på dine data.'

Internet tjeneste: 
https://www.bilabonnement.dk


Dataansvarlig
Websitet ejes og publiceres af:
Bilabonnement A/S
Hovedvejen 1
2600 Glostrup
Danmark
Telefon: +45 89 88 50 80
E-mail:support@bilabonnement.dk 



Bilabonnement er en del af Interdan koncernen. Interdan Holding er moderselskab for en række bilimportørselskaber mfl.

Du har også mulighed for at indgive en klage til Datatilsynet vedrørende vores behandling af dine persondata:

Datatilsynet
Borgergade 28
51300 København K
Telefon: 33193200

E-mail: dt@datatilsynet.dk

Hjemmeside: http://www.Datatilsynet.dk/forside

Du kan læse mere om klagevejledning på datatilsynets hjemmeside.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev