Oprettelse

 

Er der krav til, hvor gammel jeg skal være?

Priserne på vores biler er kun gældende for personer der er fyldt 24 år. Hvis du er mellem 18 og 24 år, har du dog stadig mulighed for at bestille en bil på Abonnement, så længe du er villig til at betale en lidt højere månedlig ydelse (grundet dyrere forsikring). Du kan se en oversigt over mer-priserne for de forskellige modeller i tabellen nedenfor. Herefter bestiller du blot bilen via hjemmesiden, hvorefter du vil blive kontaktet i forhold til at bekræfte, at du er indforstået med den højere månedlige ydelse. Kontakt os direkte på support@bilabonnement.dk for at høre mere.

Mer-priser kr./md. for personer under 24 år

Peugeot 108
Citroën C1

Peugeot 208
Peugeot 2008
Citroën C3
DS3
Fiat 500c, Lounge,
Sportiva & Lusso

Mitsubishi Space Star

Renault Clio

Renault Captur

Peugeot 308
Peugeot 3008
Citroën C4
Volvo V40
Jeep Renegade
Fiat 500L Living
Fiat 500L Urban
Fiat Tipo 
Fiat Tipo SW

Citroën C4 Grand Picasso
Peugeot 5008
21-23 år 288,- 346,- 364,- 404,-
18-20 år 543,- 635,- Ikke muligt Ikke muligt

Peugeot 108

Skal jeg være dansk statsborger?

Ja og samtidig skal du have dansk bopælsadresse.

Bliver min kreditværdighed tjekket, når jeg opretter et Bilabonnement?

Ja. Du kan ikke blive godkendt hvis du er registreret i RKI. 

Kan jeg tegne et Bilabonnement hvis jeg har beskyttet adresse?

Nej.

Er der krav til, hvor længe jeg som minimum skal have haft kørekort?

Nej.

Er det tilladt at køre til udlandet?

Ja, men du skal medbringe registreringsattesten. Bemærk at registreringsattesten ikke er placeret i bilen fra starten, men skal bestilles ved at skrive en e-mail til regattest@jyskefinans.dk Samme dag Jyske Finans modtager e-mailen, sendes registreringsattesten til dig.

Hvordan betaler jeg?

Du skal betale en førstegangsydelse - beløbets størelse vil fremgå under bestillingen. Dette beløb kan betales med bankoverførsel eller online med Dankort, Visa, Mastercard eller Mobilepay. Pengene vil blive reserveret på din konto indtil du er blevet kreditgodkendt. Skulle du mod forventning ikke blive kreditgodkendt, vil det reserverede beløb blive frigivet. Tilkøb af en ekstra ydelse i form af ex. vinter- eller sommerdæk, ekstra km. eller en højere forsikringsydelse (personer under 24 år), vil blive opkrævet som et restbeløb ved opkrævning af den første abonnementsydelse. Du skal under bestillingen tilmelde dig Betalingsservice, som herefter vil opkræve den månedlige ydelse.

Har jeg fortrydelsesret?

Nej.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev