Oprettelse

 

Er der krav til, hvor gammel jeg skal være?

Priserne på vores biler er kun gældende for personer der er fyldt 24 år. Hvis du er mellem 21 og 24 år, har du dog stadig mulighed for at bestille en bil på abonnement, så længe du er villig til at betale en lidt højere månedlig ydelse (grundet dyrere forsikring). Du kan se en oversigt over mer-priserne for de forskellige modeller i tabellen nedenfor. Herefter bestiller du blot bilen via hjemmesiden, hvorefter du vil blive kontaktet i forhold til at bekræfte, at du er indforstået med den højere månedlige ydelse. Kontakt os direkte på support@bilabonnement.dk for at høre mere.

Mer-priser kr./md. for personer under 24 år
Gruppe: Gruppe 1 Gruppe 2 Gruppe 3 Gruppe 4
21-23 år: 317,- 380,- N/A N/A
Modeller: Peugeot 108
Citroën C1
Fiat 500 Sportiva
Fiat 500 Lusso
Fiat 500 Lounge
Peugeot 208
Peugeot 2008
Citroën C3
DS3
Fiat 500c
Mitsubishi Space Star
Renault Clio
Renault Captur
Peugeot 308
Peugeot 3008
Citroën C4
Volvo V40
Jeep Renegade
Fiat 500L Living
Fiat 500L Urban
Fiat Tipo
Fiat Tipo SW
Citroën Grand Picasso
Peugeot 5008

Skal jeg være dansk statsborger?

Ja og samtidig skal du have dansk bopælsadresse.

Bliver min kreditværdighed tjekket, når jeg opretter et Bilabonnement?

Ja. Du kan ikke blive godkendt hvis du er registreret i RKI. 

Kan jeg tegne et Bilabonnement hvis jeg har beskyttet adresse?

Hvis du har en beskyttet adresse kræver det en større keditgodkendelse før din ordre kan accepteres. Vi opfordrer derfor til at du kontakter kundesupport på telefon 89 88 50 80. 

Er der krav til, hvor længe jeg som minimum skal have haft kørekort?

Nej.

Er det tilladt at køre til udlandet?

Ja, men du skal medbringe registreringsattesten. Bemærk at registreringsattesten ikke er placeret i bilen fra starten, men skal bestilles ved at skrive en e-mail til regattest@jyskefinans.dk Samme dag Jyske Finans modtager e-mailen, sendes registreringsattesten til dig.

Hvordan betaler jeg?

Ved bestilling af en bil, skal du betale en førstegangsydelse som består af en lille del af din første månedsydelse. Beløbets størrelse vil fremgå under bestillingen. Det pågældende beløb kan du vælge at betale online med enten Dankort, Visa, Mastercard eller Mobilepay. Du har dog også mulighed for at foretage en bankoverførsel i stedet for. Herefter vil beløbet blive reserveret på din konto indtil du er blevet kreditgodkendt. Skulle du mod forventning ikke blive kreditgodkendt, vil det reserverede beløb naturligvis blive frigivet igen. Har du valgt at tilkøbe en ekstra ydelse til dit bilabonnement i form af ex. vinter- eller sommerdæk, ekstra km. eller en højere forsikringsydelse (personer under 24 år), vil du blive opkrævet et separat restbeløb ved opkrævning af den første abonnementsydelse. Under bestillingen af din bil vil du blive spurgt til tilmelding af Betalingsservice, som herefter vil opkræve den månedlige ydelse.

Har jeg fortrydelsesret?

Nej.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev