Vores sortiment af biler

Vores sortiment af biler

 

Hvilke bilmærker kan man vælge imellem?

Det er muligt at vælge imellem følgende bilmærker: 

Hvor lang leveringstid er der på bilerne?

Leveringstiden er angivet på den enkelte bil og kan variere fra 4 dage til 23 dage. Det vil dog være muligt at tilkøbe ekspresslevering på udvalgte modeller og farver.

Kan jeg skifte bil undervejs?

Ja, du kan opgradere eller nedgradere din bil efter endt bindingsperiode. Det koster ikke noget at skifte bil, men en ny minimum bindingsperiode starter.

Hvilke dæk er monteret på bilen?

Der er monteret sommerdæk på alle bilmodeller. 

Kan jeg sælge min brugte bil til jer?

Du kan læse mere om hvordan du kan få din brugte bil vurderet og solgt her.

Skal bilen til service?

Alt afhængig af hvor længe din Abonnementsperiode løber, vil bilen skulle til service. Du vil i god tid blive notificeret omkring dette pr. e-mail med oplysninger om hvor og hvornår serviceeftersynet skal foretages. Eftersynet kan ikke foretages andre steder. Det er vigtigt, at du overholder et givent serviceeftersyn, da du ellers vil blive opkrævet et gebyr på kr. 2.000. Bemærk at bilen skal til eftersyn, når lampen i instrumentbrættet lyser. Kontakt vores support, hvis lampen lyser og bilen skal til service, før du er blevet kontaktet af Bilabonnement.

Kan jeg købe bilen efter endt Abonnementsperiode?

Hvis du ønsker at købe din bil efter endt abonnementsperiode, kan du kontakte vores support på enten mail support@bilabonnement.dk eller telefon 89 88 50 80, for at høre hvorledes det er muligt. I nogle tilfælde kan vi nemlig tilbyde et køb med mulighed for finansiering.  

Udbyder I biler til erhverv?

Nej.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev