Vores sortiment af biler

Vores sortiment af biler

 

Hvilke bilmærker kan man vælge imellem?

Det er muligt at vælge imellem følgende bilmærker: 

Hvor lang leveringstid er der på bilerne?

Leveringstiden er angivet på den enkelte bil og kan variere fra 4 dage til 23 dage. Det vil dog være muligt at tilkøbe ekspresslevering på udvalgte modeller og farver.

Har I kun nye biler?

Bilabonnement har altid et meget nyt sortiment af biler og har derfor en stor udskiftning. Bilerne er maksimalt 12 mdr. gamle, og ofte vil de være helt nye. 

Kan jeg skifte bil undervejs?

Ja, du kan opgradere eller nedgradere din bil efter behov. Det koster ikke noget at udskifte bil, men en ny bindingsperiode på 3 måneder starter.

Hvilke dæk er monteret på bilen?

Der er monteret sommerdæk på alle bilmodeller. 

Tager I min brugte bil i bytte?

Når du tegner et Bilabonnement, har du mulighed for at få vurderet din brugte bil online. Accepterer du prisen, booker du tid til aflevering på et FDM center, bilen vil blive gennemgået og svarer standen overens med din beskrivelse vil du modtage pengene for bilen senest tre uger efter aflevering. Du er ikke bundet af tilbuddet, så du er velkommen til i stedet at sælge bilen til en højere pris hos en bilforhandler, gennem bildatabaser, til venner og familie eller lignende. Vi køber kun din brugte bil, hvis du samtidig tegner et Bilabonnement hos os. Har du gæld i din brugte bil, vil vi ikke købe den.

Skal bilen til service?

Alt afhængig af hvor længe din Abonnementsperiode løber, vil bilen skulle til service. Du vil i god tid blive notificeret omkring dette pr. e-mail med oplysninger om hvor og hvornår serviceeftersynet skal foretages. Eftersynet kan ikke foretages andre steder. Det er vigtigt, at du overholder et givent serviceeftersyn, da du ellers vil blive opkrævet et gebyr på kr. 2.000. Bemærk at bilen skal til eftersyn, når lampen i instrumentbrættet lyser. Kontakt vores support, hvis lampen lyser og bilen skal til service, før du er blevet kontaktet af Bilabonnement.

Kan jeg købe bilen efter endt Abonnementsperiode?

Nej.

Udbyder I biler til erhverv?

Nej.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev