Om Bilabonnement

Hurtigt, fleksibelt & nemt

 

Om Bilabonnement

Bilabonnement er et nyt, innovativt og banebrydende onlinekoncept, som for første gang gør det muligt at have bil på abonnementsbasis. Med en kort bindingsperiode, en opsigelsesvarsel på kun én måned og en fast lav månedlig ydelse, henvender Bilabonnement sig til alle, der ønsker at have bil på fleksible, overskuelige og gennemsigtige vilkår med alt inklusiv. Ingen udbetaling, intet depositum og ingen gebyrer selv forsikring og grøn ejerafgift er medregnet. Vores fundament bygger på troværdighed, tillid og innovation og vi sætter en ære i, altid at yde den bedste service. 

Bilabonnement står også bag 2nd Lease. Et privatleasingkoncept der bygger på samme principper som bil på abonnement. Nemt, overskueligt, ingen udbetaling og alt inklusiv. Og netop at alt er inklusiv i vores leasingaftaler, gør 2nd Lease konceptet unikt i markedet. 2nd Lease henvender sig til alle, der gerne vil have en bil i en længere periode, typisk 24-36 mdr., til en yderst attraktiv månedlig ydelse.  

Bilabonnement A/S blev etableret i 2016 og er et datterselskab under Interdan A/S - Danmarks andenstørste bilimportør etableret i 1950'erne med import af nogle af danskernes mest foretrukne bilmærker heriblandt Peugeot, Citroën og Mitsubishi. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev