INGEN UDBETALING. INGEN VÆRDITAB

Få fornøjelsen af en Peugeot 208 til en fast lav månedlig ydelse

 

Nu kan du lease en næsten ny Peugeot 208 til 2.299 kr./md.

Som noget helt nyt tilbyder Bilabonnement, at du kan privatlease en Peugeot 208 til en super attraktiv pris med en bindingsperiode på 24 måneder. Præcis som ved vores korte abonnementer er der ingen udbetaling. Du slipper desuden også for værditab på bilen, og så er service stadig inkluderet i prisen. Grøn ejerafgift og forsikring er ikke inkluderet i ovenstående pris.

Ønsker du en bil til en fast lav månedlig ydelse og ingen bekymringer, er vores løsning den perfekte til dig. En længere bindingsperiode betyder, at vi har mulighed for at skrue prisen helt i bund. Vi sparer nogle omkostninger ved at du har bilen i længere tid og den besparelse ønsker vi at give videre til dig.

Bilabonnement tilbyder ansvar- og kaskoforsikring og grøn ejerafgift uden ekstra startomkostninger, hvortil regningen vil blive lagt sammen med den månedlige ydelse for bilen - det kan ikke blive mere enkelt. 
Den samlede pris for leasing, grøn ejerafgift og forsikring er 2.699 kr./md. hvis du er over 24 år.

Hvis du har yderligere spørgsmål til vores privatleasing eller ønsker at bestille over telefon, så ring til vores supportteam på: 89 88 50 80

Bliv godt kørende i vores Peugeot 208 Spirit, 1.6 BlueHDi, 100 hk. Modellen er udstyret med Peugeot i-Cockpit som består af et lille rat, et head-up instrumentpanel og en 7" touch skærm hvilket garanterer en stimulerende, instinktiv og sikker kørsel.

Derudover leveres bilen bl.a. med:

Bilerne er næsten nye og står klargjorte med mulighed for afhentning inden for få dage.


A++ 33,3 km./l. CO2 79 g./km.
Privatleasing via Bilabonnement. Peugeot 208 Spirit 1,6 Blue HDi 100 hk. 5D. Leasingperiode på 24 mdr. og 20.000 km. årlig kørsel. Fast leasingydelse i 24 måneder á kr. 2.299. Samlet betaling i perioden kr. 55.176. Ved tilbagelevering af bilen efter 12 måneder og inden 24. måned påføres et afleveringsgebyr på kr. 999. Prisen er inkl. service i perioden. Priserne er ekskl. vinterdæk, grøn ejerafgift, forsikring og brændstof. Ved valg af egen forsikring skal kunden selv betale et gebyr for forsikringsadministration på kr. 1.999. Kaskoforsikring, positiv godkendelse af kunden og betaling via NETS forudsættes. Tilbuddet er gældende for personer 24+. Ved leasingperiodens udløb returneres bilen til Bilabonnement. Der tages forbehold for pris-, afgiftsændringer og trykfejl. Tilbuddet kan ikke kombineres med øvrige tilbud fra Bilabonnement og er enkeltstående. Leasingprisen gælder udvalgte metallak og tilgængelighed kan variere. Gælder så længe lager haves.